Szépség határok nélkül

 

Üdvözöljük a MAKEUP csodálatos világában! 340 millió látogató a világ különböző országából évente több mint 50 millió terméket vásárol. Az ügyfelek igényeit szolgáljuk és soha nem kételkedünk bennük.

A MAKEUP már 25 országban nyerte el a vásárlók bizalmát, többek között Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. Mindegyik régió befogadta beauty-kereskedésünket, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi megközelítésekkel, kiváló minőségű kozmetikumokkal és gyors szállítással kecsegtessük európa polgárait. A szépségben nincs helye határoknak és akadályoknak, ezért minden nap aktívan fejlesztjük és bővítjük a MAKEUP köreit, egy valódi beauty-univerzumot létrehozva.

  

Egyedi kollekció

Több mint 2000 márka 143 000 termékkel - csapatunk tudja, mi releváns és melyik márka megjelenése kelti fel a figyelmet a kozmetikumok és a parfümök ínyencei számára. Világszerte bestsellerek, újdonságok és exkluzív premierek, ritka illatok és brandek a világ minden tájáról, új lehetőségek a szépségápolási kísérletekre - a MAKEUP folyamatosan frissíti választékát és segítő kezet nyújt a legmerészebb ötletek megvalósításában.

 

Eredeti termékek

A MAKEUP engedélyezett, közvetlen szerződések alapján működik a legnagyobb luxusmárkákkal. YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique ... Büszkén kijelentjük, hogy hivatalos beszállítókkal dolgozunk közvetlenül, és kizárólag eredeti termékeket kínálunk Önnek.

 

A jövő shoppingja

Észrevette, hogy a szükséges beauty-termékek kényelmetlen formában vannak a shopping-térképen? A kedvenc sampon - a fodrásznál a szalonban, szemhéjtus és szempillaspirál - egy áruházláncban, a gyógyszerészeti kozmetikumok - kizárólag a gyógyszertárakban. Az áhított parfüm vagy a szenzációs paletta pedig egészen a bolygó másik sarkában! Úgy gondoljuk, itt az ideje abbahagyni a fárasztó maratonokat azért, hogy feltöltsük készletünket és nagyszerű ajándékokat találjunk. Mi a bizonyos üzlet- és gyógyszertár-láncokhoz való kötődések ellen vagyunk, amelyek mesterséges hangulatot keltenek azt állítva, hogy csak ők hoznak létre “exkluzív ajánlatokat”. A MAKEUP összegyűjtötte készletébe az összes kategóriát, a beauty-termékek minden változatát - a bolygó legtávolabbi sarkaiból, a divatos mass markettől a fényűző luxusig. A modern árszabályozási rendszer, az aktuális hírek figyelemmel kísérése és a hihetetlenül kényelmes kézbesítés lehetővé teszi az élvezetes vásárlást, miközben időt takarít meg a legfontosabb dolgokra. Az évek során a MAKEUP a kényelmes vásárlás szinonimájává vált, szolgáltatásainkat pedig naponta fejlesztjük!

 

Szépség és kényelem

Folyamatos fejlesztéseinkkel minimalizáljuk az időpazarlás és erőfeszítés szükségét vásárlóinknak. Egy okostelefon fényképezőgépével és a mi beaty-scannerünk segítségével másodpercek alatt megtalálja a keresett terméket a MAKEUP oldalán. Nem kell visszajelzéseket böngésznie a világhálón - globális közösségünk megosztja a vásárlói véleményeket, így segítve másokat a helyes választásban. Továbbá nagyszabású ügyfélszolgálatot is szerveztünk népszerű márkák vezető szakértőivel - mindössze fel kell tennie kérdését az Önt érdeklő terméknél. A raktárakban megvalósuló hatékony számviteli, feldolgozási és megrendelési rendszer, saját futárszolgálatunk és vezető logisztikai partnerkapcsolataink lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy megrendelésüket gyorsan és kényelmesen megkapják. Megtakarítjuk idejét a valóban fontos dolgokra!

 

A beauty-világ divatában

A MAKEUP ismeri vágyait, gondolatait és álmait. Ügyfeleink évente több mint 1 millió ajándékot kapnak. Minták, miniatűrök, ritka illatok, promóciók, értékes nyereményjátékok és különleges ajánlatok - mindig igyekszünk új márkákat felfedezni Önnek és segítünk megtalálni kedvenceit!

MAKEUP Beauty Club

A MAKEUP a szépségvilág médiabirodalma. Vélemények, minták, tesztek, titkok, szakértői tanácsok - mindezt megtalálja a MAKEUP Beauty Clubban! Több mint 2 millió Facebook feliratkozó, 700 ezer Instagram követő, Youtube csatorna, online termékajánló, blog és 2 millió értékelés - az évek során egy egyedi információs portált és egy hatalmas támogató sereget építettünk fel. Csatalkozzon a MAKEUP közösséghez és hozzuk létre együtt a beauty-történelmet!

 

Lépjen kapcsolatba velünk

MINDIG ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

Írjon és telefonáljon nekünk

Naponta 06:55 és 19:05 között
Visszahívás
Kosár(0)

Jelentkezzen be személyes fiókjába

Jelszó helyreállítása

visszahívjuk!