Szépség határok nélkül

 

Üdvözlünk a MAKEUP csodás világában! Egy olyan világban, ahol több mint 340 millió felhasználó látogat el különböző országokból, és az általuk vásárolt áruk elérik az éves 50 milliós határt.

Biztosak vagyunk abban, hogy a szépségnek nincsenek határai és korlátai, ezért a kozmetikai termékek és szolgáltatások végtelen választékához biztosítunk hozzáférést minden szépségrajongó számára.

Célunk, hogy lehetőséget adjunk, megtalálni mindazt, amire vágysz a szépség világában, és még annál is többet.

Európa egyik legerősebb online szépségápolási kereskedője, a MAKEUP már 36 országban működik sikeresen, köztük Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Svájcban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Minden nap továbbra is számodra dolgozunk, bővítjük a MAKEUP látókörét, és a szépség csodálatos világát teremtjük meg.

 

A szépségápolási termékek legszélesebb választéka

Több mint 3 000 márka és 164 000 termék - csapatunk tudja, mi az aktuális manapság, és mely márkák váltanak ki szenzációt a kozmetikumok és parfümök igazi ínyencei körében. Világ bestsellerek és újdonságok, exkluzív premierek, ritka illatok, márkák a világ különböző pontjairól - a MAKEUP kínálata folyamatosan bővül, lehetőséget adva a kísérletezésre és a legmerészebb ötletek valóra váltására.

 

Hivatalos partnerség a legjobb márkákkal

A MAKEUP a legnagyobb luxusmárkákkal engedélyezett és közvetlen szerződések alapján működik: YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique, … Büszkék vagyunk arra, hogy hivatalos beszállítókkal működünk együtt, és csak eredeti termékeket, egyedi kollekciókat és a márkák további előnyeit kínáljuk.

 

Kényelmes vásárlás

Észrevetted, hogy a szükséges szépségápolási termékek gyakran maximálisan kényelmetlenül helyezkednek el a bevásárlótérképen? Kedvenc sampon - a mesternél a szalonban, szempillaspirál és szemceruza - külön üzletláncban, dermokozmetikumok - kizárólag gyógyszertárban. Hiszünk abban, hogy véget kell vetni a fárasztó készletfeltöltési maratonoknak és a nagyszerű ajánlatok utáni kereséseknek!

A MAKEUP az összes kategóriát összegyűjtötte, a bolygó legtávolabbi zugaiból származó szépségápolási termékeket, különböző változatokban - a tömegpiactól a luxusig. A modern árszabályozási rendszer, az aktuális újdonságok nyomon követése és a mega kényelmes kiszállítás lehetővé teszi, hogy élvezd a vásárlást, időt takarítva meg a fontosabb dolgokra. Fennállásának évei alatt a MAKEUP a kényelmes vásárlás szinonimájává vált, nem állunk meg és fejlesztjük szolgáltatásunkat nap mint nap!

 

Bemutatótermek a legjobb szépségélményért

A MAKEUP bemutatótermekben a legnépszerűbb luxusmárkák, egyedi niche parfümök, biokozmetikumok és professzionális termékek kerülnek bemutatásra. Itt szakértőktől kaphatsz tanácsokat, elvégezheted bőröd jellemzőinek csúcstechnológiás diagnosztikáját, egyedi ápolószereket választhatsz, és tesztelheted a kívánt termékeket.

Két tágas bemutatóterem működik Kijevben ("Atmosfera") és Varsóban ("Volya-Park"). Rendszeres MAKEUP vásárlók számára az oldal online árai érvényesek.

 

MAKEUP Beauty Atelier

A MAKEUP ismeri vágyait, gondolatait és álmait. Ügyfeleink évente több mint 1 millió ajándékot kapnak. Minták, miniatűrök, ritka illatok, promóciók, értékes nyereményjátékok és különleges ajánlatok - mindig igyekszünk új márkákat felfedezni Önnek és segítünk megtalálni kedvenceit!

  

Lépést tartani a szépségtrendekkel

A MAKEUP ismeri a preferenciádat, gondolataidat és álmaidat. Évente több mint 1 millió ajándékot kapnak vásárlóink. Minták, miniatúrák, érdekes illatpróbák, rendszeres kedvezmények, versengés értékes nyereményekkel és különleges ajánlatokkal - mindig arra törekszünk, hogy valami újat fedezzünk fel számodra és segítsünk megtalálni a kedvenceidet!

 

Gondoskodunk a jövőről

Célunk, hogy a szépséget minden egyedi megnyilvánulásában lássuk, hangsúlyozzuk és megteremtsük a körülöttünk lévő világban…

Törődünk bolygónk jövőjével, és folyamatosan dolgozunk az újrahasznosítást és a tudatos fogyasztást célzó projekteken. Fokozatosan megszüntettük a polietilén használatát a csomagolásnál, papírra cseréltük, amely a márkás dobozainkhoz hasonlóan újrahasznosítható. 2022-ben olyan speciális berendezéseket vezettünk be, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy környezetbarát ragasztószalagot használjunk a csomagolási folyamatban.

Támogatjuk azokat a márkákat, amelyek törődnek a minket körülvevő világgal, valamint tájékoztatást nyújtunk ügyfeleinknek a csomagolás és az összetevők jelenlegi fenntartható innovációiról. Vegán, Bio, PETA - egy speciális szűrő segítségével ügyfeleink könnyen megtalálhatják a megfelelő tanúsítvánnyal rendelkező termékeket.

 

Az inspiráció tere

Áttekintések, swatchok, tesztek, titkok és szakértői tanácsok... Olyan teret hoztunk létre, amely inspirál.

Több mint 2 millió Facebook feliratkozó, több mint 700 ezer Instagram követő, TOP Youtube csatorna, online összefoglaló, szépségszerkesztői blog, több mint 3 millió termékértékelés az oldalon, egy speciális Makeup club közösség a szépségtippek és tapasztalatok megosztására - az évek során, egyedülálló információs portált építettünk, és rengeteg rajongót szereztünk.

Csatlakozz a MAKEUP-hoz és írd velünk a szépségtörténelmet!

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk

MINDIG ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

Írjon és telefonáljon nekünk

Jelentkezzen be személyes fiókjába

Jelszó helyreállítása

visszahívjuk!