Rólunk

 

A MAKEUP egy nemzetközi társaság, amely már meghódította a beauty-piac több országát, olyanokat mint Lengyelország, Olaszország, Bulgária, Románia, Ukrajna, Oroszország és számuk folyamatosan növekszik. Ha Ön követi a Be brendy Be trendy stílust, fontosnak tartja a gyors és professzionális szolgáltatást — ebben a gyakorlattal rendelkező specialistáink segítenek.

  

A termék minőség garanciája

A MAKEUP elsődleges feladata az elégedett vásárló. A termékek, amelyek nálunk vásárolhatóak, kizárólag hivatalos beszállítóktól származnak. Ez biztosítja az eredeti és minőségi termékek forgalmazását. Gondoskodunk arról, hogy az áru ellenőrízve legyen, mielőtt a vásárlóhoz kerül.

 

Kiszállítás

Gondoskodunk a legjobb szállítási feltételekről, hogy a vásárlás csak örömet okozzon. Ahogy kész a rendelés, az ügyfélszolgálatunk hívja Önt és pontosítja a megfelelő kiszállítási helyről és időpontról. Egyenesen Európából kapja a rendelést! Ön választja a szállítás módját — futár vagy személyes átvétel.

 

A termék visszaküldése

A megrendelt áru nem felelt meg, vissza szeretné küldeni? A MAKEUP garantálja a teljes pénzvisszatérítést. Ajánljuk a legkényelmesebb visszküldési módot és ezzel teljesítjük a vásárló kívánságát. Amikor megkapta a rendelést, 14 napon belül ki kell töltenie egy visszaküldési űrlapot, majd visszaküldheti nekünk a termékeket. Ügyfészolgálati munkatársunk regisztrálja az űrlapot és visszatéríti a vételárat.

 

Lépjen kapcsolatba velünk

MINDIG ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

Írjon és telefonáljon nekünk

Minden nap 06:55 és 19:05 között
Visszahívás
Kosár(0)

Jelentkezzen be személyes fiókjába

Jelszó helyreállítása

visszahívjuk!