Termékcsere és visszaküldése

Szeretné visszaküldeni a terméket? Nem probléma!

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a MakeUp szolgáltatásával, ezért kényelmes rendszert ajánlunk a termékek visszaküldésére. Ehhez néhány egyszerű lépést kell követnie.

1. Töltse ki a megfelelő visszatérítési űrlapot.

a) Abban az esetben ha a csomag nem sérült, nem lett felbontva és használva, a vásárlástól számított 14 munkanapon belül lemondhat a vásárolt készítményről az űrlap kitöltésével. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszatérítés kizárólag a csomag össztartalmára érvényes.

b) A nem megfelelő minőségben megkapott árucikket visszaküldheti, azonban kipróbált, felbontott terméket nem tudunk visszafogadni. Sajnos a világmárkák sincsenek bebiztosítva a gyártási hibák ellen. Amennyiben hibás terméket kapott, töltse ki a megfelelő űrlapot.

2. Készítsen szkennelt másolatot a rendelésről, a termékről és e-mailben küldje el a fájlokat az ügyfélszolgálatunknak.

A termék fotója segít megérteni a problémát, felgyorsítani a termék visszaküldését és a pénz visszatérítését. Miután megállapodott a visszaküldés részleteiről ügyfélszolgálatunkkal és kitöltötte a szükséges űrlapokat, csomagolja a készítményt egy dobozba vagy csomagba. Kérjük a csomaghoz / dobozhoz feltétlenül csatolja az űrlapot és a fizetést igazoló okmány másolatát, hiszen ezek nélkül nem tudjuk megvalósítani a visszatérítést.

3. A szállítási szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, átveszi a csomagot és gondoskodik a visszaszállításról.

4. 14 napon belül megvizsgáljuk a visszaküldött terméket és döntést hozunk a pénzvisszautalással kapcsolatában. E-mailben értesítjük Önt a visszaküldés részleteiről.

Milyen esetekben a vásárló nem élhet termékcsere jogával?

A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29§-a szerint a kivételszabály alá tartozó termékeknél a fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát.

Naponta 06:55 és 19:05 között
Visszahívás
Kosár(0)

Jelentkezzen be személyes fiókjába

Jelszó helyreállítása

visszahívjuk!