A szállítási opciókhoz

ExpressOne futár

Ingyenes szállítást 11 999 Ft-tól bíztosítunk, 11 999 Ft. alatti vásárlás esetén a szállítási díj 990 Ft. 1-2 munkanap alatt a raktár elhagyásától számítva.

11 999 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj mindössze 990 Ft.  Ha a rendelés összege meghaladja 11 999 Ft értéket, a szállítási költséget a cég biztosítja!

 

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy átvételkor a futárnál készpénzzel, valamint bankkártyával is fizethet.

 

A megrendelés után munkatársaink mihamarabb feldolgozzák az adatokat, majd továbbítják az ExpressOne Hungary szolgáltatónak. Ezt követően e-mailben értesítjük a megrendelés státuszáról, a raktár elhagyásától számítva 1-2 munkanapon belül pedig kézbesítjük azt.

Fontos tudni:

• 14.00 előtt leadott vásárlások: aznap kerülnek feldolgozásra

• 14.00 után leadott vásárlások: a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Szállítás csak munkanapokon történik

• pénteken leadott vásárlások esetén már csak hétfőn kerül tovább szállításra. Abban az esetben, ha értesülni szeretne arról, hogy merre tart a csomagja keresse fel ügyfélszolgálatunkat vagy a futárszolgálatot, de akár az alábbi linkre kattintva Ön is megnézheti a csomag jelenlegi helyzetét: https://tracking.expressone.hu/

ExpressOne csomagpont

Ingyenes szállítást 9999 Ft-tól bíztosítunk, 9999 Ft. alatti vásárlás esetén a szállítási díj 990 Ft. 1-2 munkanap alatt a raktár elhagyásától számítva.

9 999 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj mindössze 990 Ft.  Ha a rendelés összege meghaladja 9 999 Ft értéket, a szállítási költséget a cég biztosítja!

 
Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy az ExpressOne Hungary átvételi pontokon készpénzzel fizethet illetve utánvétek összege bankkártyával is kiegyenlíthető.

 

A megrendelés után munkatársaink mihamarabb feldolgozzák az adatokat, majd továbbítják az ExpressOne Hungary szolgáltatónak. Ezt követően e-mailben értesítjük a megrendelés státuszáról, a raktár elhagyásától számítva 1-2 munkanapon belül pedig a Express One Hungary átvételi pontján átvehető a termék.

 
Fontos tudni:

• 14.00 előtt leadott vásárlások: aznap kerülnek feldolgozásra

• 14.00 után leadott vásárlások: a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Szállítás csak munkanapokon történik

• pénteken leadott vásárlások esetén már csak hétfőn kerül tovább szállításra. A csomagfeladásnál, kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét. A csomag átvételi lehetőségéről e-mail-ben és vagy SMS-ben az ExpressOne Hungary értesíti ügyfeleinket.

Abban az esetben, ha értesülni szeretne arról, hogy merre tart a csomagja keresse fel ügyfélszolgálatunkat illetve az alábbi linken https://tracking.expressone.hu/ is követheti csomagját.

Packeta (pickpoint)

Ingyenes szállítást 9999 Ft-tól bíztosítunk, 9999 Ft. alatti vásárlás esetén a szállítási díj 790 Ft. a raktár elhagyásától számítva 1-3 munkanap alatt.

9 999 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj mindössze 790 Ft. Ha a rendelés összege meghaladja a 9 999 Ft értéket, a szállítási költséget cégünk biztosítja!

 

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy az átvételi pontokon készpénzzel, valamit bankkártyával is fizethet! Webáruházunkban azonban VISA/Mastercard kártyával fizethet

 

A rendelést követően kérem,  válassza ki az Önnek megfelelő/legközelebbi átvételi pontot. Munkatársaink mihamarabb feldolgozzák az adatokat, majd továbbítják a Packeta szolgáltatónak.

 

Ezt követően e-mailben értesítjük a rendelés státuszáról,  valamint arról , amikor útjára indítjuk a csomagot . Elküldjük Önnek az átvételhez szükséges jelszót és a csomagszámot, amely segítségével a https://www.packeta.hu/ linken ellenőrizheti a csomag helyzetét a Csomag nyomonkövetése fül alatt.

 

A raktár elhagyásától számítva 1-3 munkanapon belül a Packeta átvételi pontján 7 napig átvehető a rendelt termék.

 

 

 

Fontos tudni:

• 14.00 előtt leadott vásárlások: aznap kerülnek feldolgozásra

• 14.00 után leadott vásárlások: a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Szállítás csak munkanapokon történik

• pénteken leadott vásárlások esetén már csak hétfőn kerül tovább Abban az esetben, ha pontosabban értesülni szeretne arról, hogy merre tart a csomagja keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

 

Jelentkezzen be személyes fiókjába

Jelszó helyreállítása

visszahívjuk!